Полезни съвети

Защо паркет, а не друга настилка?

Един от най-важните моменти, когато правите ремонт е да изберете най-подходящата настилка за освеженото или ново помещение. Всяка настилка, паркет, теракота, балатум, мокет, гранитогрес и др. си има своите плюсове и минуси. Но едно е сигурно – никоя няма да създаде топлината и уюта, с които ще Ви дари паркета!

Трислоен паркет или ламиниран паркет?

Ламинираният паркет е със сравнително доста по-кратка продължителност на употреба, но за сметка на това пък е на по-достъпна цена, което го прави предпочитан от много хора.
Естественият трислоен паркет от своя страна може да изкара поколения наред, стига да се поддържа правилно. И нещо повече, дори и в даден момент да се захаби, едно циклене и лакиране ще го направи като чисто нов!

Как да избера первази?

Преди да изберете подходящи первази за новото си или ремонтирано помещение, трябва да вземете следното решение – дали первазите ще са като преход от пода към стените или обратното, ще бъдат като част от стените и ще служат за преход към пода? От тук нататък нашите консултанти ще Ви помогнат за всичко останало!

Полезни съвети