Трислоен паркет

Отлично качество на добра цена.

Трислоен паркет

Трислойният паркет, който ще откриете в магазина на ПАРКЕТ МАКС се изработва от няколко вида висококачествена дървесина. Разнообразието от модели и разцветки ще Ви даде възможност да направите най-подходящия избор. Трислойният паркет позволява до 3 цикления без да се наруши покритието на паркета.

Магазинът предлага модерните колекции на немската марка „ТАРКЕТТ”. В тях елитните видове дървесина са съчетани с покритие, осигуряващо висока износоустойчивост. Майсторското балансиране на иновативното производство с традициите води до впечатляващ завършващ слой, който обединява природната красотата на дървото с модерен рисунък и богата гама цветови решения.

Сериите „Фламенго Салса Арт”, „Салса”, „Танго Арт”, „Танго” задоволяват и най-авангардно настроените клиенти. „Класик” перфектно съчетава модерност и консерватизъм.

Това прави трислойния паркет, предлаган от „Паркет макс”, подходящ за всеки стил на обзавеждане. Той може да задоволи и най-претенциозните вкусове. Трайността и качеството му се отразяват в гаранционния срок – 30 години, което прави цената напълно приемлива.

 


Доставка в цяла България!

За поръчки над 350 лв. – БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!
За поръчки до 350 лв. – Цена на доставка 20 лв.
При Ваше желание ще Ви бъде изпратена мостра!

Samba

Samba

цени от 59.41 лв.

Salsa

Salsa

цени от 60.84 лв.

Salsa Art

Salsa Art

цени от 82.16 лв.

Tango

Tango

цени от 117.13 лв.

Tango Art

Tango Art

цени от 157.82 лв.